0
Coșul tău
0
Coșul tău

Termeni si conditii

DaDaStyle.ro este revanzator autorizat a brandurilor comercializate. La cerere se poate elibera certificat de conformitate care sa ateste originalitatea produselor.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare.

Despre produse si servicii

Continutul site-ului DaDaStyle.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor.
De aceea, DaDaStyle.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, DaDaStyle.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Comanda minima este de 100Ron.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

Modalitati de livrare

Magazinul virtual DaDaStyle va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de Livrare.

Livrare prin curier rapid – Fan Curier
Livrare prin Posta Romana
Transport GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 299lei.
Nu beneficiaza de transport gratuit mesele de tenis de masa, la acestea se ofera gratuit primul kg si taxa de ramburs, kilogramele suplimentare sunt platite de client.
Livrarea se face direct la domiciliul clientului. Plata transportului se face la livrare.

Prin modalitatea curier rapid produsele sunt livrate in intervalul 24 si 48 de ore din momentul in care ati confirmat comanda operatorului DaDaStyle. Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in prima zi a saptamanii urmatoare.

Tarifele pentru livrarile prin Fan Curier cu plata ramburs sunt:
Bucuresti: 16lei pentru primul Kg. Pentru fiecare kg suplimentar taxa este 1leu/Kg
In provincie: 19 lei pentru primul Kg. Pentru fiecare kg suplimentar taxa este 1leu/Kg. Tarif valabil pentru reteaua de localitati Fan Curier. Pentru localitatile aflate in afara ariei Fan Curier se taxeaza 1leu/km.

Tariful pentru livrarea prin Posta Romana este 15lei. Timpul de livrare prin Posta Romana poate varia intre 3 – 7zile. Coletul se ridica de catre client de la Oficiul Postal de care apartine.

DaDaStyle.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DaDaStyle care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DaDaStyle.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DaDaStyle de la acest client.

Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. DaDaStyle isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata la livrare. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.
Transfer bancar.Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Dovada platii trebuie trimisa pe mail la adresa office@DaDaStyle.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Dreptul de returnare a produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii DADA STIL FASHION SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
DADA STIL FASHION SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care DADA STIL FASHION SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Exceptii:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
– contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
– furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
– furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
– furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
– furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
– furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;
– contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat in mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere.
Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;
– furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
– furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
– furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a informa DADA STIL FASHION SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs.

Politica de confidentialitate

DaDaStyle.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
DaDaStyle.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul DaDaStyle.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Dispozitii finale

Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea unei comenzi in cazul existentei unor greseli in paginile magazinului, referitoare in principal la preturi, stocul disponibil, termenul de livrare, perioada promotiei, perioada de reducere a pretului. Magazinul il informeaza pe Client despre aceasta prin e-mail sau prin telefon.

Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea unei comenzi in situatii care creeaza indoieli despre autenticitatea informatiilor furnizate de Client in timpul completarii comenzii.

DaDaStyle.ro se afla in proprietatea
DADA STIL FASHION SRL
Cui 32755369, J40/1347/2014,
Bucuresti Sectorul 2, Sos. COLENTINA, Nr. 58, Bloc 102, Scara 1, Etaj 6, Apartament 27