0
Coșul tău
0
Coșul tău

Tendinte in moda 2019-2020

Suntem diferite, din fericire 🙂 si  desi moda se schimba constant, fie doar partial, fie total, ceea ce conteaza cu adevarat, indiferent de sezon, este stilul nostru personal, in functie de acest aspect putand alege doar ceea ce rezoneaza cu noi si ceea ce ne defineste , din tendintele in voga.

Intodeauna, noi purtam haina, niciodata invers, tinuta aleasa in fiecare zi vorbeste despre noi, este o reflexie a starii noastre de spirit, asemenea parfumului ales.

In articolul acesta, vom aduce in atentie intrebarile referitoare la culorile ce se vor purta in anul urmator si modul in care acestea vor fi purtate si combinate intre ele, astfel incat sa obtineti tinuta ideala pentru dumneavoastra.

Moda anilor ’90 se intoarce in acest sezon si va continua si in 2020.

In urmatorul an, cele mai populare si in voga culori vor fi, roz pal, portocaliu, maro, galben, albastru, verde, violet si rosu.Desigur, clasicele combinatii alb-negru raman mereu actuale si pline de stil.De asemenea, revin in tendinte , carourile, dungile, diversele logo-uri inscriptionate la vedere, printurile si influentele etno.

Masura este cea mai indicata cand optam sa combinam culorile.Putem alege culori pale, gen alb-negru si maro, albastru si roz, alb si roz pal, albastru si galben, clasica combinatie rosu si negru sau putem apela cu incredere la indrazneata combinatie galben si negru.

Indiferent de nuantele alese si de combinatiile dintre ele, intotdeauna tineti cont de culoarea parului si de nuanta pielii.

Moda, mereu la fel, dar totusi in continua schimbare, clasice tinute aduse la rang de arta, piese autentice si pline de stil, nonconformism si eleganta, culoare si forma, infinite variatii si transformari, feminitate si exuberanta, prezenta constanta, etern in atentia noastra si fina observatoare a schimbarilor si transformarilor personale,ea ne indeamna, ca indiferent de tendinte, sa ne descoperim si sa ne imbunatatim in permanenta stilul si sa ne definim personalitatea.

Fiindca, STILUL ESTI TU!